måndag 4 november 2013

Drömtydning Ägg


Drömtydning Ägg
 
Drömtydning ägg, dröm , ägg, ett tecken på rikedom och lycka . Det pekar också på äktenskapet . Ett bo fylld med ägg , ett tecken på rikedom och lycka . Berätta att du såg ägg du äter , som tyder på möjlig förekomst av inhemska spänningar . Fånga . Om barnet kommer att bli en gift kvinna .
 
Ägg , laga mat och äta i drömmen , börja arbete gick in i ett tillstånd av mognad kommer att innebära att du kommer att tjäna . Den som är ett barn kyckling . Nyligen kokta ägg , rızıktır erhållas enkelt . Vem äter råa ägg , i syndapengar , eller kommer att begå äktenskapsbrott , eller sorg och sorg av dropparna .
 
Öppna den övre delen av skalet av ägget äta något täckt arbetare . Vit höna och kycklingar knä att alla som kom för att arbeta hårt och omöjligt att komma med. Ibland pojken skulle ses sayısınca kyckling . Ta en tupp tupp ser vita kycklingar varv kom , lärde barnen med en lärare av vetenskap och konst som plats tecken .
 
Ett ägg , vilket är en mycket, varor och tillhörigheter sign fruktade slösas bort . Parrot ägg och fromma tjänare tecken . Ser i händerna på nyligen kokta ägg , för att lyckas i ett tufft jobb att försöka störta övergång kommer att förtjäna varor . Betyder rikedom och lycka . Mycket små barn och ett lyckligt äktenskap. Ett tecken på spänningar i familjen att leva ägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar