lördag 2 november 2013

Drömtydning Krig


Drömtydning Krig

 

Drömtydning krig, dröm att vinna kriget , nyheter om framgång . Folk tutuşacaksınız några slagsmål , men det betyder att du kommer att tjäna . Folk kommer att bli diskussioner på ett nummer . Om du ser tror du besegrades i strid i livet , kan du se skador på andras misstag . Kan peka på viktiga sociala evenemang . Anger att personen kommer att vittna till händelser som kommer att tänka . Gör sig av oroligheterna i sin dröm om människor som kämpar .

 

Krig tolkas på tre sätt : en mellan städerna var det andra tillståndet i landet bland folket , en tredjedel av människorna själva . Enligt dessa tre former kallas drömmar . Se kriget var bland stater , kommer uppvigling och bus vrid eller pesten , kommer en sjukdom som koleraepidemin i framtiden betyda . För att se till att kampen mellan individer med huvudet av en regering , ett tecken på fertilitet och. Warmade bland allmänheten att se , inklusive bevis på goda försörjningsmöjligheter . Till ett land , för att se soldaterna där , en hel del regn yağacağına tecken .

 

Borttagen , och såg att de var i kriget på slagfältet ingen vind, inget damm eserek , två företag av soldater slåss med varandra för att se en skylt från Superior , att besegras . Medverkan av båda sidor för att se varandra under kriget , framtiden inga tecken på någon . Krig eller att göra en dröm att se kriget , släktingar öppnas mellan dig och logga av någon anledning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar