söndag 5 februari 2017

Dromtydning Katt

Du skulle se katten i en dröm att ha barn, om du är lite av en olägenhet eftersom kvinnor kontrollera om din fru, vilket tyder på att det kan finnas fiender omkring dig.
Se katten i en dröm, mycket vårdslös och runt listigt lura folk, trött på de ohederliga och hycklande män.




Du ser mamma katt i en dröm en annan dröm med frasen onödan tvångs handlingar mot ditt barn, och att man försöker att ge ditt barn trycker sin utbildning på ett sätt.


Du kanske har känt en massa kärlek från en katt, och så associerar det med sensuell, eller till och med sexuell njutning. Det kan också representera ditt behov att ta hand om någon eller tas om hand, att ha nära fysisk kontakt. För vissa människor en katt är ett substitut barn, kan det därför skildra starka mödrars känslor och önskningar. Eller en manlig katt kan representera manlig sexuell lust. Termen "Catty" avser en elak kvinna. Så om katten i din dröm är arg man kan skildra själv om kvinnlig, eller en känsla av en kvinnlig vän. Eftersom katter är självständiga och ofta ensamma, kan de representerar den hemliga delen av dig själv, eller självständighet.


Denna mystiska lilla varelse, som vi kan ha så otroligt blandade känslor inför. Vad vill hon oss när hon dyker upp i våra drömmar? En vän till mig brukar säga att katten står för kvinnlig sexualitet, inget märkligt med det med tanke på det sensuella sätt en katt rör sig på. Och visst är det nog så på en nivå. Men hon håller sig inte bara till det. Har du någonsin betraktat en katt? Det finns ingen som är så gracil, så mjuk och så lätt om fötterna som hon. Jag hyser en stor beundran för katten. Hennes självständighet, hennes förmåga att älska utan att bli besvärad om det är obesvarat, hennes självklara sätt att vara och fånga uppmärksamhet, hennes värdighet, hennes förmåga att njuta av livet, hennes lekfullhet, hennes sätt att slappna av och hennes alerta vakenhet. Ja, det är inte konstigt att antikens egyptier betraktade dem som gudar.


Katten i drömmen representerar vårt sätt att njuta av livet, hur vi tar hand om oss själva och vår flexibilitet. Vågar du vara sensuell? Tar du in livet med fullkomlig villighet? Fräser du ifrån när någon trampar på din svans? Har du förmågan att landa på fötterna vad som än händer? Katter kopplas också till häxor, framförallt svarta katter, där katten är hennes följeslagare för att kunna ”se i mörker” se det som inte är ljust och klart och se det för vad det är.
Jag drömde i natt att jag gick omkring med en katt som påminde mycket om min gamla katt, jag hade när jag var liten ….. katten och jag och en gammal kompis skulle förflytta oss någnostans. Då var man med min gamla katt tvungen att hålla honom i ett rejält strupgrepp så att han inte skulle sticka iväg, ut på gatan och fly!
Jag höll den här nya katten i drömmen i ett rejält grepp om halsen. Sedan lämnade jag noga instruktioner till min gamla kompis, smo tog hand om katten och vips – så hade katten slitit sig….. Känslan var att oj, det här var inte bra!

Samtidigt associcerar jag katten (i vaket tillstånd ) till ett frihetslängtande djur som visste vad det gjorde och ville vara fri. Men i drömmen kändes det som att jag förlorat något när katten smet och var borta. Total känsla av tomhet.
Den gamla kamraten kändes bara tråkig, klantig och oengagerad.
Tack på förhand



KATT: Katten anses symbolisera falskhet men också huslig lycka. Det finns många tolkningar av kattdrömmar   och här följer några. Se svart: hotande fara. Se vit eller randig: trivsel i hemmet. Höra jama: du är otillfredsställd. Bli klöst av: din vän är svartsjuk av sig
Att drömma djur markerar början på självkännedom, skärpning intern intuition, förstå deras andliga väsen. För att se exakt vad dessa drömmar husdjur sova är nödvändigt att analysera och identifiera viktiga delar av tomten (beteende och kondition djuret, antal, färg, etc.).


Mest katt sonic anses lyckobringande tecken. Av särskild betydelse vid behandling av sömn har en personlig relation till katten drömmaren dröm och verklighet. Om vakna behandla medlemmar av katt med negativa känslor, i de flesta tolkningar blir ett förebud om krismöten med sly och mycket obehaglig person. Om tätningarna är favorit djur drömmare av drömmar, kommer drömmen förklaringen vara ganska olika alternativ.


Om drömt katt kattungar eller ens gravid, är det en symbol för framväxten av nya idéer, planer, genomförande kommer att avsevärt förbättra ditt välbefinnande. När drömmen för många katter, innebär detta att i ditt liv, det finns många möjligheter till självförverkligande som begåvade och briljant man.

Hur ser katten i en dröm?

Förresten, efter denna dröm ofta en person öppnar psykiska förmågor.
Det är vad drömmar när en katt biter, drömmaren gör en bra tänka om hans inställning till människorna omkring dem. Det kan vara att du är en källa till irritation, image och problem, inte bara för andra, men för de anhöriga.
Om du drömmer om en vit katt - förväntar välstånd och lycka i familjerelationer. Dessutom lovar denna dröm att förbättra livet, byte av bostad för mer mysiga och bekväma. Grå katt innebär att drömmaren inte är nöjd med sitt liv, behagar ingenting honom och bryr. Rudy elever är förkroppsligandet av alla förhoppningar och glädjeämnen. Efter detta drömma trevliga nyheter och förändringar.


Död katt


Du dödar en katt i en dröm, eller dödade en katt du se alla typer av kattliknande katt förlorade och skadefall; Det är om begränsning av din frihet. Inte alls på det sätt du vill kan du begränsa din egen frihet. Dessutom kan detta vara ditt val.
För att ge ett exempel; en man på tröskeln till äktenskap kanske tror att begränsa den fria äktenskapet ha en sådan dröm. Dock är äktenskapet av dessa män deras val.
Du måste upptäcka de villkor som begränsar din frihet i ditt liv och du bör stå på lösningar för att lösa kan erbjuda.


Vilken dröm är död katt eller döda sin dröm?


Denna dröm symboliserar snabb konflikt eller oenighet. Det är sannolikt att orsaken till obehagliga situationer och samtal kommer att vara precis dig. Som framgår av drömmen, framgång och positiva människor är nära dig, men på grund av den komplexa naturen skjuter dig från dig själv och därigenom distansera sig från lycka.
 Dead djur dröm (oavsett: den är död eller händerna) kan representera förgäves förväntan nevzayemni känslor istället för produktiv verksamhet, störtade i människa melankolisk besvikelse.
Hur ser katten i en dröm?

Katt dröm kan inte bara avsevärt förändra livet drömmaren i en eller annan riktning, men också ett tillfälle för reflektion över sig själva, sina önskningar och beteenden. I det här fallet, mer än någonsin förresten säga "Behandla människor som du gör dem att behandla dig."  

drömtydning katt, drömtydning katt attackerar, drömtydning kattunge, drömtydning katt dör, drömtydning död katt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar