lördag 2 november 2013

Drömtydning Hus


Drömtydning Hus

 

Drömtydning hus , fin , ren , rymliga , också beroende på smak av sitt liv för att se till att det finns ett hus . Under hela sitt liv och gärningar av förtroende kommer att ta nöje i medel . Medel för att öka bredden av huset av lycka . Mörka och jolleseglare hus betyder trubbel . Rise i början av berget för att se huset , flytta vara överlägsna nyheten om någon annan.

 

Ett nytt hem , vilket innebär att du kommer att lyckas i livet och näringslivet går snart . Om du såg detta gamla hus , och sjukdomen är ett förebud om misslyckande . Säkerhet , trygghet , skydd mot fiender , komfort , utgör ett steg bort från bekymmer . Du måste vara mycket noggrann och försiktig att tolka drömmar om hemmet .

 

Drömmen om ett hus tak , taket eller husväggen förstördes , eller en olycka kommer att se skylten tänd . Välsignelse att se huset växa , krympa , och rızkının se nedgången kommer att innebära välsignelse . Innergård i mitten av huset , hennes dotter och syster , mor och fars soffa house skylt .

 

Att se dem fin och ren , och räddningen för deras välgörenhet , var deras nöd smutsigt och nedgånget , och snävt synsätt , är den sk katastrofen och fattigdom . Vem trädde ett hem på deras egendom kommer har välsignats med ett stort antal . Överflöd och fertilitet i huset är stor rızkının bevis . Ett vackert hem för att se sina föräldrar skulle bli en långvarig , vackra gifta sig med en partner , säger betyder rikedom och kommer att nå en högre grad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar